Lees hier meer over de mogelijkheden voor
zowel kleine als grote projecten.

Ontwerp

Heb je een huize gevonden (op Funda) en is het lastig om de potentie ervan te zien? Wil je niet verhuizen maar juist verbouwen en kijken naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag met de indeling om zo de mogelijkheden in kaart te brengen. Denk aan het creeren van een extra slaapkamer, het verplaatsen van de keuken, meer lichtinval en het intekenen van meubels op maat. 

€ 75,- per uur (ex btw)

Advies

Ga je binnenkort verbouwen en heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de kleuren, materialen, (maatwerk) meubels, raamdecoratie en/of styling? 


Op basis van jouw wensen inspireren we jou op het gebied van kleuren, materialen en styling. Je ontvangt hiervoor bijvoorbeeld een kleuradvies en/of materiaalplan.
 
€ 75,- per uur (ex btw)

Compleet

Wil je volledig ontzorgd worden maar wel stap voor stap meegenomen worden in het ontwerp, advies en het bouwproces?

Wij ontzorgen je volledig van de ontwerp en adviesfase, bestelling van materialen tot de bouwbegeleiding en oplevering. Het is hierbij ook mogelijk om een prijs te krijgen per fase. Je leest bij werkwijze meer over dit proces.


Prijs: Maatwerk

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Hierbij zal de prijs afhankelijk zijn van het aantal ruimtes en de grootte van het huis. U ontvangt van ons een indicatie van het aantal uren zodat u weet waar u aan toe bent.